Ce s-a intamplat cu data examenului de limbaje formale?

From HaskellWiki
Jump to: navigation, search


Sunt studenta dumneavoastra de la informatica anul 2 si vroiam sa va intreb ce s-a intamplat cu data examenului de limbaje formale si cum o sa facem ca eu sunt trecuta la grupa 422 si examenul e pe 16 februarie nu mai e pe 1 februarie.Ce facem noi? Venim cu cei de la fara frecventa pe 16 februarie? Vroiam sa stiu ca toata lumea e nedumerita acum.Va multumesc si ma scuzati de deranj.

Raspuns: 1) Cine semneaza is asuma raspunderea si are datoria sa va raspunda, deoarece in calitate de studenti aveti dreptul la informatii despre organizarea sesiunii.

2) Intr-o democratie minoritatea se supune majoritatii. Este posibil sa fi existat o cerere a majoritatii studentilor salariati de a da examene mai tarziu. Astfel ei vor fi mai bine pregatiti (ceea ce am sa verific personal, va asigur)

3) Daca doriti sa demonstrati cu doua saptamani mai inainte ca v-ati pregatit pentru examen nu va pot impiedica s-o faceti. :)

4) In principiu sunt de acord ca studentii salariati sa aiba una sau doua saptamani in plus pentru studiul unei materii dificile: Limbaje formale si automate + Aplicatii in Haskell.

5) In situatii justificate puteti obtine pe baza de cerere aprobarea sa dati examenul cu o alta grupa.

6) Toata lumea se prezinta la examene la datele planificate, cu exceptia acelor studenti care au facut cereri justificate si aprobate pentru a da examene cu alte grupe.

7) Schimbarea termenilor unui contract (nota bene, un contract) de catre un tert n-ar trebui sa fie posibila.Pagina indexata la indexul Categories:Ro


<= Inapoi la pagina principala Ro/Haskell.

<- Inapoi la Intrebarile incepatorului Ro/Haskell.