Anticariat Ro/Haskell

From HaskellWiki
Revision as of 00:20, 29 November 2009 by Ha$kell (talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Haskell - Un limbaj functional pur

Haskell este limbajul functional succesor al LISP-ului, Scheme-ului si ML-ului !!!

Cel mai productiv limbaj functional ! Limbajul folosit de autorii limbajului Perl 6 si ales de echipa Linspire, utilizat la Inteligenta artificiala, prelucrari multimedia, Retele Petri, programare functionala in Robotica, sinteza de circuite electronice, motoare de baze de date , cercetare , productie de software "type safe",productie de limbaje (DSL-uri, cum este Limbajul Pseudocod Rodin ), proiectare automata de scheme electronice, analize statistice si financiare (bancare)...
V-am starnit curiozitatea ? Cititi: Intrebarile incepatorului. Am adaugat raspunsuri noi (16 dec. 2007- 10 feb. 2008). Doriti sa studiati Haskell ? => Mergeti la Universitatea din Bacau.

Pagina indexata la indexul Categories:Ro


. Anticariatul real

Anticariat-vert2.jpg

Cautati anticariatul de pe Calea Marasesti. Anticariatul este aproape de Universitatea din Bacau (care are corpurile de cladire A si B undeva peste drum, pe partea cealata a Caii Marasesti). Ajungeti la el mergind de la Piata Sud spre sudul orasului, pe partea pietii. Este un anticariat destinat studentilor si nu numai. Acolo veti gasi carti despre Haskell dar abia din toamna. Acum nu mai sunt exemplare din Introducere in Haskell 98 prin Exemple. Dar puteti aduce.

Nu mai gasiti nici exemplare de carti de Constructia Compilatoarelor (folosind Flex si Bison ). Deocamdata. Urmatoarea editie a fost acceptata la publicare si de editorul grupului Ro/Haskell - MatrixRom.

.Anticariatul virtual

.... in dezvoltare.

.Alt anticariat recomandat studentilor

Il gasiti in Piata Florescu.

.V-ati saturat deja de lectura ?

Incercati niste Jocuri printre care si unul cu simbolurile comunitatii Haskell. Jocuri pe gratis !! O arhiva zip. Click pe Jocuri.

Haskellgame-pic-small.gif

. Doriti sa invatati Haskell

Se invata doar la facultate. La facultatea de stiinte.

BannerProLinuxAndHaskell.gif

La facultate poti invata unul din cele mai productive limbaje: Haskell.


<= Inapoi la inceputul paginii principale Ro/Haskell.

<- Inapoi la Intrebarile incepatorului Ro/Haskell.

=> Mergeti la Universitatea din Bacau.