Talk:Ro/Haskell

From HaskellWiki
Jump to navigation Jump to search

Draga "Brisinger" sau cum te-ai fi numit, ma simt obligat sa raspund pe puncte:

1. Politica nu are ce cauta pe o pagina academica !

Sunt de acord. Dar indemnurile la a invata de oriunde ar veni ele au ce cauta ! Stai linistit ! De zece ani de zile aceasta este SINGURA atitudine fata de invatamant, care promoveaza real invatamantul si invatarea pe care am gasit-o. Deci nici un pericol sa se infesteze pagina cu anunturi politice.

2. Ai scos introducerea !

Consider ca este cam neelegant sa stergi pur si simplu acolo unde altii au muncit. Elegant ar fi fost sa muti larga introducere pe o pagina separata, sa o scrii pe cea scurta, dar sa nu stergi nimic ! Aceasta este esenta ideii de WIKI.

3. Proiectul Ro/Haskell este oficial proiect al Univ. din Bacau, chestiune pe care cu siguranta o poti deduce, fiindca ai vazut bannerul. Ar fi fost mai elegant sa-ti dai un nume sau un cognomen care sa poata fi asociat cu o universitate, pentru a dovedi ca te ocupi de invatamant si ai optiuni fondate despre cum trebuie sa arate o pagina academica.

4.Mi se pare incorect ca intr-o lume in care sunt intrebat: "Domnule profesor, ne puteti arata sau numi proiecte in Haskell, utile, efectiv facute ?" singura dumneavoastra atitudine sa fie cea de a sterge link-uri la un proiect sau la un domeniu. Rodin este un asemenea proiect facut in Haskell si ale carui surse sunt planificaste pentru lansare FSOS - Free Software Open source, asa cum ne-au cerut doritorii.

Ca sa fim constructivi, ce-ar fi sa construiti si dumneavoastra o pagina Ro/Haskell/UnivDeUndeSunteti si sa va aranjati pe ea articolele si link-urile favorite ? Caci sunteti din mediul universitar,asa presupun.

Sau puteti dezvolta o pagina: Haskell in orasul universitar de unde sunteti, asta in cazul cand acolo sunt mai multe universitati ? Ce ziceti ?

Sau puteti incepe prin a va pune pe o pagina o lista de lucraride-ale dumneavoastra ,ca sa mai aflam si noi ceilalti ce mai fac Haskell-istii romani, ce ziceti ?

Multumesc oricum de ideea de a mai curata pagina, intr-adevar e cam incarcata. Sa vad ce pot face ... Poate punem o sectiune "Miscelaneous" unde sa mutam tot ce e in plus ? Uite, va consult inainte de a o face. :)

Iar daca un banner care invita la invatare vi se pare "neacademic" si nepotrivit cu o pagina academica, ce-ar fi sa propuneti un banner similar si conform cu ceea ce intelege dvs. prin a fi "mai putin politic" ?

Dan