Difference between revisions of "Care sunt principalele functii din Prelude?"

From HaskellWiki
Jump to: navigation, search
(Deleting page that hasn't been edited for over 10 years)
m (Reverted edits by Tomjaguarpaw (talk) to last revision by Ha$kell)
 
Line 1: Line 1:
 +
  [[Category:Ro]]
  
 +
<center>
 +
http://www.haskell.org/sitewiki/images/3/35/Banim7.gif
 +
 +
Haskell ruleaza si sub Linux si sub Win-dos !
 +
Fiti mai destepti si luati un computer cu '''Sistem de operare Mandriva Linux''' !
 +
(Aceasta este o parodie a bannerului unei campanii publicitare, in spiritul dreptului la replica si al libertatii opiniei.)
 +
</center>
 +
 +
----
 +
* [[Functii din Prelude, A-F]]
 +
* O lista buna de functii din prelude o gasiti in cartea galbena a domnului Gontineac la pagina 53 , la [[Biblioteca]] sau intre cartile autorilor romani. Aparitia a fost semnalata si in rubrica de stiri. O gasiti si aici:
 +
 +
<br>
 +
1.[http://www.math.uaic.ro/~gonti/Cursuri/ProgramareFunctionala/ProgrFunct.pdf Nou e-book pe NET:] Gontineac Mihai, ''Programare Functionala'' O introducere utilizand limbajul Haskell - Ed. Alexandru Myller, Iasi a avut candva (pe dienai.ro) o serie de capitole. Acum (oct 2008) este gazduit [http://www.math.uaic.ro/~gonti/Cursuri/ProgramareFunctionala/ProgrFunct.pdf aici datorita domnului profesor Mihai Gontineac] , caruia ii multumim  pe aceasta cale. (Atat lui cat si editorului de la Editura Alexandru Myller, Iasi.)
 +
 +
----
 +
Pagina indexata la indexul  [[Category:Ro]] [http://www.haskell.org/haskellwiki/Category:Ro  Categories:Ro]
 +
----
 +
[http://www.haskell.org/haskellwiki/Ro/Haskell <= Inapoi la pagina principala Ro/Haskell. ]<br> <br>
 +
[http://www.haskell.org/haskellwiki/Intrebarile_incepatorului <'''-''' Inapoi la Intrebarile incepatorului Ro/Haskell. ]

Latest revision as of 15:17, 6 February 2021


Banim7.gif

Haskell ruleaza si sub Linux si sub Win-dos ! Fiti mai destepti si luati un computer cu Sistem de operare Mandriva Linux ! (Aceasta este o parodie a bannerului unei campanii publicitare, in spiritul dreptului la replica si al libertatii opiniei.)


  • Functii din Prelude, A-F
  • O lista buna de functii din prelude o gasiti in cartea galbena a domnului Gontineac la pagina 53 , la Biblioteca sau intre cartile autorilor romani. Aparitia a fost semnalata si in rubrica de stiri. O gasiti si aici:


1.Nou e-book pe NET: Gontineac Mihai, Programare Functionala O introducere utilizand limbajul Haskell - Ed. Alexandru Myller, Iasi a avut candva (pe dienai.ro) o serie de capitole. Acum (oct 2008) este gazduit aici datorita domnului profesor Mihai Gontineac , caruia ii multumim pe aceasta cale. (Atat lui cat si editorului de la Editura Alexandru Myller, Iasi.)


Pagina indexata la indexul Categories:Ro


<= Inapoi la pagina principala Ro/Haskell.

<- Inapoi la Intrebarile incepatorului Ro/Haskell.