Personal tools

Gentle

From HaskellWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
Line 12: Line 12:
 
==. Versiuni si materiale in Franceza (fr) ==
 
==. Versiuni si materiale in Franceza (fr) ==
  
11-23 mai 2007:  La traduction de <i>A Gentle Introduction to Haskell</i> a été relue, corrigée et mise en [[Image:GentleFR.pdf|PDF]] par Dan V. Popa (traduction originale par Nicolas Vallée - L'equipe Fr/Haskell. )
+
11-23 mai 2007:  La traduction de <i>A Gentle Introduction to Haskell</i> a été relue, corrigée et mise en [[Image:GentleFR.pdf]] PDF par Dan V. Popa (traduction originale par Nicolas Vallée - L'equipe Fr/Haskell. )
  
 
----
 
----

Revision as of 19:34, 12 January 2011

Haskell - Un limbaj functional pur - Monade

Gentle - Numele prescurtat dat unui volum celebru ”A Gentle introduction in Haskell”.

1 . Versiuni si materiale in Engleza (en)

  • "A Gentle Introduction to Haskell O lucrare celebra scrisa de o echipa absolut remarcabila. Daca nume ca Los Alamos Lab. si Yale Univ. va spun ceva :) Este atat de cunoscuta incat i se spune doar "Gentle".
    Daca stiti limba franceza mai bine decat limba engleza descarcati versiunea de File:GentleFR.pdf aici, produs al unei echipe din grupul Fr/Haskell, document pe care l-am pus in format File:GentleFR.pdf pdf dupa o ultima corectura.
    Daca doriti sa contribuiti la traducerea ei in limba romana mergeti la pagina principala Ro/Haskell apoi la cea cu Traduceri si Voluntariat.

NOU !!! Exista o serie de exemple in suplimentul on-line al cartii Gentle. File:A gentle introduction to Haskell98 - Code.pdf <- <Download> dar enunturile-s in engleza. L-am pus in 2005 in format PDF.

2 . Versiuni si materiale in Franceza (fr)

11-23 mai 2007: La traduction de A Gentle Introduction to Haskell a été relue, corrigée et mise en File:GentleFR.pdf PDF par Dan V. Popa (traduction originale par Nicolas Vallée - L'equipe Fr/Haskell. )


Pagina va fi dezvoltata....candva. Pina atunci cititi din Gentle la Biblioteca .


Banim7.gif

Haskell ruleaza si sub Linux si sub Win-dos ! Fiti mai destepti si luati un computer cu Sistem de operare Linux (Aceasta este o parodie a bannerului unei campanii publicitare, in spiritul dreptului la replica si al libertatii opiniei.)