Difference between revisions of "Jocuri"

From HaskellWiki
Jump to: navigation, search
m (. De stiut)
Line 1: Line 1:
 
[[Category:Ro]][[Category:Ub.Ro]]
 
[[Category:Ro]][[Category:Ub.Ro]]
   
==. De stiut ==
 
   
Printr-o "grija exagerata" a domnului conferentiar Patrutz Bogdan,
 
care s-a "ocupat" de site-ul universitatii, a fost aleasa, ca parte a campaniei personale de promovare a acestuia desfasurata sub lozinca "Sa aratam ce destept e Patrut si ce insi de doi bani sunt altii" aceasta pagina numita "Jocuri" pentru a-l caracteriza pe colegul sau premiant si olimpic national Dr.Dan Popa ca fiind un neserios care se ocupa doar de jocuri, nu si de cercetare, cursuri, carti, noi tehnologii etc.
 
Ca urmare am adaugat acest mesaj si am sters jucariile...
 
 
In atentia studentilor nostri: Aceasta manipulare avea ca scop reducerea interesului dumneavoastra pentru, probabil, unele dintre cele mai grele examene, LFA si PF si contribuie la o scadere a ratei celor care promoveaza examenele.
 
 
Initiativa domnului Patrutz Bogdan a avut succes. Anul trecut 2010-2011 am avut o rata majora de cadere la examenul de LFA si PF, mult peste medie.
 
 
Ca o consecinta domnul Patrut Bogdan va fi discutat in catedra si i se va lua dreptul de a face site-uri universitare in nume propriu.
 
 
De asemenea: Blogul de la ablog.... condus de acesta ii exprima doar punctele sale de vedere manipulatorii.Cititi-l pentru a vedea ce-l mai duce mintea.
 
 
Aceasta pagina apare in aceasta forma cu avizul conducerii,conducerea este avizata prin mijloace electronice de continutul ei.
 
Asteptam si reactia domnului Patrut, care periodica scaneaza web-ul pentru a mai afla daca i-a mai publicat cineva [[Rezultatele neseriosului Patrut Bogdan]], incepind din epoca in care a plecat de la fostul liceu Bacovia, ca urmare a unui scandal provocat de propriul sau comportament inadecvat.
 
 
<center>
 
http://www.haskell.org/wikiupload/2/2c/BannerProLinuxAndHaskell.gif
 
 
[http://stiinte.ub.ro Mergi la Facultatea de Stiinte !]
 
 
La facultate poti invata unul din cele mai productive limbaje: Haskell !
 
</center>
 
----
 
   
 
==. Cautati teme de licenta despre jocuri sau despre Haskell ? ==
 
==. Cautati teme de licenta despre jocuri sau despre Haskell ? ==

Revision as of 18:50, 19 November 2011. Cautati teme de licenta despre jocuri sau despre Haskell ?

Cititi la: Teme de Licenta 2009-2010, s-au adaugat teme de licenta noi.

. Pagina despre Game Development

... in limba engleza o gasiti la adresa: http://www.haskell.org/haskellwiki/Game_Development In cazul in care va intereseaza dezvoltarea jocurilor in Haskell.

Alte dezvoltari de jocuri se pot face in stil Reactive programming; folosind Yampa.