Personal tools

Stiri Ro/Haskell-2009

From HaskellWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
m (Ro/Haskell means open education as much as we can do !)
(HCAR anounced, a bit late)
Line 1: Line 1:
 +
31 mai 2009 Este de catva timp publicat [http://haskell.org/communities  HCAR-mai-2009] Nu pot sa nu remarc momentul - pentru noi neinspirat - cand apare, in presesiunea de vara - ceea ce ne lasa prea putin timp pentru redactat materiale.
 +
 +
'''Stirea lunii mai:''' Incepem sa pregatim raportul stiintific (mai 2009) al comunitatii Ro/Haskell. Toti cei care lucreaza cu Haskell in Romania sau folosesc acest limbaj si utilizeaza acest site sunt asteptati cu scurte note pe e-mail despre proiectele la care folosesc Haskell. Publicare cu ecou international in HCAR - mai - 2009.
 +
 +
Voi incerca sa fac intai o pagina web cu stirile respective, [[Stiri Ro/HCAR-mai-2009]]. Adresa de mail unde le puteti trimite este cea a lui DanVPopa de pe serverele  domeniul ub.ro(un) sau la popavdan pe serverele  Yahoo din domeniul com(un). Dintr-o eroare adresa de pe Yahoo a aparut cu danvpopa ceea ce este, repetam, incorect. Rog retrimiteti mesajele despre activitatea comunitatii la adresa corecta.
 +
 
<center> http://www.haskell.org/sitewiki/images/4/4c/Header2-RoH.gif </center>
 
<center> http://www.haskell.org/sitewiki/images/4/4c/Header2-RoH.gif </center>
 +
  
 
'''12 mai 2009 ''' <br>  
 
'''12 mai 2009 ''' <br>  

Revision as of 04:39, 31 May 2009

31 mai 2009 Este de catva timp publicat HCAR-mai-2009 Nu pot sa nu remarc momentul - pentru noi neinspirat - cand apare, in presesiunea de vara - ceea ce ne lasa prea putin timp pentru redactat materiale.

Stirea lunii mai: Incepem sa pregatim raportul stiintific (mai 2009) al comunitatii Ro/Haskell. Toti cei care lucreaza cu Haskell in Romania sau folosesc acest limbaj si utilizeaza acest site sunt asteptati cu scurte note pe e-mail despre proiectele la care folosesc Haskell. Publicare cu ecou international in HCAR - mai - 2009.

Voi incerca sa fac intai o pagina web cu stirile respective, Stiri Ro/HCAR-mai-2009. Adresa de mail unde le puteti trimite este cea a lui DanVPopa de pe serverele domeniul ub.ro(un) sau la popavdan pe serverele Yahoo din domeniul com(un). Dintr-o eroare adresa de pe Yahoo a aparut cu danvpopa ceea ce este, repetam, incorect. Rog retrimiteti mesajele despre activitatea comunitatii la adresa corecta.

Header2-RoH.gif


12 mai 2009
Ro/Haskell se inscrie intre organizatiile semnatare ale " Open Education Declaration". Clik pentru a vedea lista altor organizatii si persoane din Romania semnatare ale Open Education declaration. Traducerea declaratiei este aici.

29. aprilie 2009
Am adaugat lista ppt-urilor si pdf-urilor accesibile la MIT, din 2006, in sectiunea "Prezentari ppt in Engleza" pe pagina principala Ro/Haskell. Excelente ca materiale de curs sau slide-uri. Plus pdf-uri.

Continua strangerea relatarilor despre activitatea Ro/Haskell 2008 pentru HCAR-mai-2009.

12. aprilie 2009
Am adaugat lista propunerilor de Teme de Licenta 2009-2010 pentru studentii de la Sectia de Informatica a Universitatii din Bacau. Am intentia sa scriu o pagina De ce sa alegem o tema de licenta cu Haskell si Limbaje Formale.