Personal tools

Stiri Ro/Haskell-2009

From HaskellWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
Line 1: Line 1:
 +
'''Stirea zilei (2 iulie 2009):''' Draftul traducerii realizate de Stefania Ifrim si Hedviga Hurjui, anul III, Informatica este disponibil la download pe pagina de [[Programare functionala]]. Reproduc mesajul dumnealor, la randul meu cu intarziere:
 +
 +
''Domnule profesor, va trimitem traducerea capitolului intai din cartea lui Mike Gordon. [...]. Sper sa fie o traducere buna, care, oricum mai poate fi imbunatatita, daca este necesar (ma refer la termenii de specialitate).
 +
Toate cele bune,
 +
 +
Stefania Ifrim si Hedviga Hurjui, anul III, Informatica''
 +
 +
 +
'''Stirea zilei (1 iulie 2009):''' Pagina principala Ro/Haskell a fost accesata pentru a 20 000-a oara. Va multumim ca ne aveti in vedere si pe listele de Book Mark-uri.
 +
 
<center> [[Image:BannerInfo.gif]] </center>
 
<center> [[Image:BannerInfo.gif]] </center>
  
'''Stirea zilei (17 iun 2009):'''
+
 
 +
'''17 iun 2009'''
 
Utilizatorii Bacauani de Linux se intalnesc la Mandriva Linux Install Party, la Universitatea din Bacau, linga Liceul Pedagogic, sambata si duminica de la 10, in acest week-end.
 
Utilizatorii Bacauani de Linux se intalnesc la Mandriva Linux Install Party, la Universitatea din Bacau, linga Liceul Pedagogic, sambata si duminica de la 10, in acest week-end.
  

Revision as of 07:05, 2 July 2009

Stirea zilei (2 iulie 2009): Draftul traducerii realizate de Stefania Ifrim si Hedviga Hurjui, anul III, Informatica este disponibil la download pe pagina de Programare functionala. Reproduc mesajul dumnealor, la randul meu cu intarziere:

Domnule profesor, va trimitem traducerea capitolului intai din cartea lui Mike Gordon. [...]. Sper sa fie o traducere buna, care, oricum mai poate fi imbunatatita, daca este necesar (ma refer la termenii de specialitate). Toate cele bune,

Stefania Ifrim si Hedviga Hurjui, anul III, Informatica


Stirea zilei (1 iulie 2009): Pagina principala Ro/Haskell a fost accesata pentru a 20 000-a oara. Va multumim ca ne aveti in vedere si pe listele de Book Mark-uri.

BannerInfo.gif


17 iun 2009 Utilizatorii Bacauani de Linux se intalnesc la Mandriva Linux Install Party, la Universitatea din Bacau, linga Liceul Pedagogic, sambata si duminica de la 10, in acest week-end.

Install Party Mandriva Linux la Bacau .

31 mai 2009 Este de catva timp publicat HCAR-mai-2009 Nu pot sa nu remarc momentul - pentru noi neinspirat - cand apare, in presesiunea de vara - ceea ce ne lasa prea putin timp pentru redactat materiale.

Stirea lunii mai: Incepem sa pregatim raportul stiintific (mai 2009) al comunitatii Ro/Haskell. Toti cei care lucreaza cu Haskell in Romania sau folosesc acest limbaj si utilizeaza acest site sunt asteptati cu scurte note pe e-mail despre proiectele la care folosesc Haskell. Publicare cu ecou international in HCAR - mai - 2009.

Voi incerca sa fac intai o pagina web cu stirile respective, Stiri Ro/HCAR-mai-2009. Adresa de mail unde le puteti trimite este cea a lui DanVPopa de pe serverele domeniul ub.ro(un) sau la popavdan pe serverele Yahoo din domeniul com(un). Dintr-o eroare adresa de pe Yahoo a aparut cu danvpopa ceea ce este, repetam, incorect. Rog retrimiteti mesajele despre activitatea comunitatii la adresa corecta.

Header2-RoH.gif


12 mai 2009
Ro/Haskell se inscrie intre organizatiile semnatare ale " Open Education Declaration". Clik pentru a vedea lista altor organizatii si persoane din Romania semnatare ale Open Education declaration. Traducerea declaratiei este aici.

29. aprilie 2009
Am adaugat lista ppt-urilor si pdf-urilor accesibile la MIT, din 2006, in sectiunea "Prezentari ppt in Engleza" pe pagina principala Ro/Haskell. Excelente ca materiale de curs sau slide-uri. Plus pdf-uri.

Continua strangerea relatarilor despre activitatea Ro/Haskell 2008 pentru HCAR-mai-2009.

12. aprilie 2009
Am adaugat lista propunerilor de Teme de Licenta 2009-2010 pentru studentii de la Sectia de Informatica a Universitatii din Bacau. Am intentia sa scriu o pagina De ce sa alegem o tema de licenta cu Haskell si Limbaje Formale.