Personal tools

Care sunt principalele functii din Prelude?

From HaskellWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
 
Line 11: Line 11:
 
----
 
----
 
* [[Functii din Prelude, A-F]]
 
* [[Functii din Prelude, A-F]]
* O lista buna de functii din prelude o gasiti in cartea galbena a domnului Gontineac, la [[Biblioteca]] sau intre cartile autorilor romani. Aparitia a fost semnalata si in rubrica de stiri.
+
* O lista buna de functii din prelude o gasiti in cartea galbena a domnului Gontineac la pagina 53 , la [[Biblioteca]] sau intre cartile autorilor romani. Aparitia a fost semnalata si in rubrica de stiri. O gasiti si aici:
 +
 
 +
<br>
 +
1.[http://www.math.uaic.ro/~gonti/Cursuri/ProgramareFunctionala/ProgrFunct.pdf Nou e-book pe NET:] Gontineac Mihai, ''Programare Functionala'' O introducere utilizand limbajul Haskell - Ed. Alexandru Myller, Iasi a avut candva (pe dienai.ro) o serie de capitole. Acum (oct 2008) este gazduit [http://www.math.uaic.ro/~gonti/Cursuri/ProgramareFunctionala/ProgrFunct.pdf aici datorita domnului profesor Mihai Gontineac] , caruia ii multumim  pe aceasta cale. (Atat lui cat si editorului de la Editura Alexandru Myller, Iasi.)
 +
 
 
----
 
----
 
Pagina indexata la indexul  [[Category:Ro]] [http://www.haskell.org/haskellwiki/Category:Ro  Categories:Ro]
 
Pagina indexata la indexul  [[Category:Ro]] [http://www.haskell.org/haskellwiki/Category:Ro  Categories:Ro]

Latest revision as of 01:18, 29 November 2009


Banim7.gif

Haskell ruleaza si sub Linux si sub Win-dos ! Fiti mai destepti si luati un computer cu Sistem de operare Mandriva Linux ! (Aceasta este o parodie a bannerului unei campanii publicitare, in spiritul dreptului la replica si al libertatii opiniei.)


  • Functii din Prelude, A-F
  • O lista buna de functii din prelude o gasiti in cartea galbena a domnului Gontineac la pagina 53 , la Biblioteca sau intre cartile autorilor romani. Aparitia a fost semnalata si in rubrica de stiri. O gasiti si aici:


1.Nou e-book pe NET: Gontineac Mihai, Programare Functionala O introducere utilizand limbajul Haskell - Ed. Alexandru Myller, Iasi a avut candva (pe dienai.ro) o serie de capitole. Acum (oct 2008) este gazduit aici datorita domnului profesor Mihai Gontineac , caruia ii multumim pe aceasta cale. (Atat lui cat si editorului de la Editura Alexandru Myller, Iasi.)


Pagina indexata la indexul Categories:Ro


<= Inapoi la pagina principala Ro/Haskell.

<- Inapoi la Intrebarile incepatorului Ro/Haskell.