Personal tools

Imagini

From HaskellWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(Haskell books at ICMI-2)
Line 8: Line 8:
 
[[Image:EdusoftExp-small2.jpg|center|EduSoft at Bacau Univ.]]
 
[[Image:EdusoftExp-small2.jpg|center|EduSoft at Bacau Univ.]]
  
In ordine: subsemnatul si Dl. Decan al Facultatii Math.Info. Mihai Talmaciu impreuna cu unul dintre invitatii acestuia. In spate se vede standul primului editor care ne-a publicat o carte.
+
In ordine: subsemnatul si Dl. Decan al Facultatii Math.Info. Mihai Talmaciu impreuna cu unul dintre invitatii acestuia. In spate se vede standul primei edituri acreditate CNCSIS  care a publicat o carte despre Haskell, [http://www.edusoft.ro EduSoft]. Aceeasi editura a fost cea care, la lansare, a publicat o carte in care era vorba - tangential - si despre limbajul Haskell.  
  
  
Line 15: Line 15:
  
  
 +
==. Stand cu carti tiparite de MatrixRom Bucuresti, expus la ICMI-2 / 2009 ==
 +
In cadru, in stanga, il regasim pe Acad. Solomon Marcus, prezenta activa la
 +
congresele si conferintele de la Bacau, localitate unde domnia sa a terminat liceul.
 +
 +
http://www.haskell.org/sitewiki/images/thumb/f/f7/PIM-at-ICMI2.jpg/800px-PIM-at-ICMI2.jpg
 +
 +
In coltul din stanga jos al standului din dreapta puteti vedea si "Practica Interpretarii Monadice" publicata de [http://www.matrixrom.ro Editura Matrix Rom, Bucuresti]. Volumul este versiunea tiparita deja a tezei de doctorat a autorului care va avea sustinerea intr-una din lunile urmatoare: Octombrie sau noiembrie. Fiind mai vechi decat teza, are un capitol mai putin.
 +
 +
De asemenea, Prof. Berinde - in imagine in planul al doilea linga usa - a plecat de la Bacau de la ICMI-2 luind cu sine - pentru a-l duce colegilor - un volum PIM ([Practica Interpretarii Monadice]). Vom auzi in curand de Cursuri de Haskell si la Univ. din Baia Mare ?
 +
 +
<br>
 
----
 
----
 
  <center> Galeria de imagini a realizatorului comunitatii Ro/Haskell.  Ha$kell, i.e. Dan V. Popa, Bacau, Romania </center>
 
  <center> Galeria de imagini a realizatorului comunitatii Ro/Haskell.  Ha$kell, i.e. Dan V. Popa, Bacau, Romania </center>
 
----
 
----

Revision as of 10:20, 22 September 2009


1 . Prima aparitie pe stand a unei carti

Probabil unul dintre primele locuri unde au fost expuse cărţi despre Haskell a fost Holul de la Parterul Corpului C de la Universitatea Bacău.

EduSoft at Bacau Univ.

In ordine: subsemnatul si Dl. Decan al Facultatii Math.Info. Mihai Talmaciu impreuna cu unul dintre invitatii acestuia. In spate se vede standul primei edituri acreditate CNCSIS care a publicat o carte despre Haskell, EduSoft. Aceeasi editura a fost cea care, la lansare, a publicat o carte in care era vorba - tangential - si despre limbajul Haskell.


2 . Lansarea volumului "PIM" la Sala de Atletism Bacau

... va urma


3 . Stand cu carti tiparite de MatrixRom Bucuresti, expus la ICMI-2 / 2009

In cadru, in stanga, il regasim pe Acad. Solomon Marcus, prezenta activa la congresele si conferintele de la Bacau, localitate unde domnia sa a terminat liceul.

800px-PIM-at-ICMI2.jpg

In coltul din stanga jos al standului din dreapta puteti vedea si "Practica Interpretarii Monadice" publicata de Editura Matrix Rom, Bucuresti. Volumul este versiunea tiparita deja a tezei de doctorat a autorului care va avea sustinerea intr-una din lunile urmatoare: Octombrie sau noiembrie. Fiind mai vechi decat teza, are un capitol mai putin.

De asemenea, Prof. Berinde - in imagine in planul al doilea linga usa - a plecat de la Bacau de la ICMI-2 luind cu sine - pentru a-l duce colegilor - un volum PIM ([Practica Interpretarii Monadice]). Vom auzi in curand de Cursuri de Haskell si la Univ. din Baia Mare ?Galeria de imagini a realizatorului comunitatii Ro/Haskell. Ha$kell, i.e. Dan V. Popa, Bacau, Romania