Personal tools

Imagini

From HaskellWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
m (Looking for a Image, please wait ...)
 
m (. Stand cu carti tiparite de MatrixRom Bucuresti, expus la ICMI-2 / 2009)
(7 intermediate revisions by one user not shown)
Line 1: Line 1:
Probabil unul dintre primele locuri unde au fost expuse cărţi despre Haskell a fost Holul de la Parterul Corpului C de la Universitatea Bacău.
+
[[Category:Ro]]
 +
 
 +
 
 +
==. Prima aparitie pe stand a unei carti ==
 +
 
 +
Probabil unul dintre primele locuri unde au fost expuse cărţi despre Haskell a fost Holul de la Parterul Corpului C de la Universitatea V. Alecsandri din Bacău.
 +
 
 +
[[Image:EdusoftExp-small2.jpg|center|EduSoft at Bacau Univ.]]
 +
 
 +
In ordine: subsemnatul si Dl. Decan al Facultatii Math.Info. Mihai Talmaciu impreuna cu unul dintre invitatii acestuia. In spate se vede standul primei edituri acreditate CNCSIS  care a publicat o carte despre Haskell, [http://www.edusoft.ro EduSoft]. Notam si faptul ca volumul cu id=1, primul dintre volumle publicate de EduSoft avea un capitol in care se pomenea si de limbajul Haskell.
 +
 
 +
 
 +
==. Lansarea volumului "PIM" la Sala de Atletism Bacau ==
 +
... va urma
 +
 
 +
 
 +
==. Stand cu carti tiparite de MatrixRom Bucuresti, expus la ICMI-2 / 2009 ==
 +
In cadru, in stanga, il regasim pe Acad. Solomon Marcus, prezenta activa la
 +
congresele si conferintele de la Bacau, localitate unde domnia sa a terminat liceul.
 +
 
 +
http://www.haskell.org/wikiupload/thumb/f/f7/PIM-at-ICMI2.jpg/800px-PIM-at-ICMI2.jpg
 +
<center> Holul de la Parterul Corpului C de la Universitatea V. Alecsandri, Bacău </center>
 +
 
 +
In coltul din stanga jos al standului din dreapta puteti vedea si "Practica Interpretarii Monadice" publicata de [http://www.matrixrom.ro Editura Matrix Rom, Bucuresti]. Volumul este versiunea tiparita deja a tezei de doctorat a autorului care va avea sustinerea intr-una din lunile urmatoare: Octombrie sau noiembrie. Fiind mai vechi decat teza, are un capitol mai putin.
 +
 
 +
De asemenea, Prof. Berinde - in imagine in planul al doilea linga usa - a plecat de la Bacau de la ICMI-2 luind cu sine - pentru a-l duce colegilor - un volum PIM ([[Practica interpretarii monadice]]). Vom auzi in curand de Cursuri de Haskell si la Univ. din Baia Mare ?
 +
 
 +
 
 +
==. Stand cu carti tiparite de MatrixRom Bucuresti, expus la NCMI / 2011 ==
 +
 
 +
In zilele de 26-27-28 mai 2011 a avut loc la Bacau Conferinta NCMI 2011.
 +
Matrix Rom a avut in standul de carte si un volum de spre interpretoare in Haskell. Stanga jos. Imagine din noua cladire, corpul D a Univ. "Vasile Alecsandri" din Bacau.
 +
 
 +
http://www.haskell.org/wikiupload/4/4f/PIM-x800x600.JPG
 +
<br>
 +
----
 +
<center> Galeria de imagini a realizatorului comunitatii Ro/Haskell.  Ha$kell, i.e. Dan V. Popa, Bacau, Romania </center>
 +
----
 +
Links: OK

Revision as of 09:52, 1 June 2011


Contents

1 . Prima aparitie pe stand a unei carti

Probabil unul dintre primele locuri unde au fost expuse cărţi despre Haskell a fost Holul de la Parterul Corpului C de la Universitatea V. Alecsandri din Bacău.

EduSoft at Bacau Univ.

In ordine: subsemnatul si Dl. Decan al Facultatii Math.Info. Mihai Talmaciu impreuna cu unul dintre invitatii acestuia. In spate se vede standul primei edituri acreditate CNCSIS care a publicat o carte despre Haskell, EduSoft. Notam si faptul ca volumul cu id=1, primul dintre volumle publicate de EduSoft avea un capitol in care se pomenea si de limbajul Haskell.


2 . Lansarea volumului "PIM" la Sala de Atletism Bacau

... va urma


3 . Stand cu carti tiparite de MatrixRom Bucuresti, expus la ICMI-2 / 2009

In cadru, in stanga, il regasim pe Acad. Solomon Marcus, prezenta activa la congresele si conferintele de la Bacau, localitate unde domnia sa a terminat liceul.

800px-PIM-at-ICMI2.jpg

Holul de la Parterul Corpului C de la Universitatea V. Alecsandri, Bacău

In coltul din stanga jos al standului din dreapta puteti vedea si "Practica Interpretarii Monadice" publicata de Editura Matrix Rom, Bucuresti. Volumul este versiunea tiparita deja a tezei de doctorat a autorului care va avea sustinerea intr-una din lunile urmatoare: Octombrie sau noiembrie. Fiind mai vechi decat teza, are un capitol mai putin.

De asemenea, Prof. Berinde - in imagine in planul al doilea linga usa - a plecat de la Bacau de la ICMI-2 luind cu sine - pentru a-l duce colegilor - un volum PIM (Practica interpretarii monadice). Vom auzi in curand de Cursuri de Haskell si la Univ. din Baia Mare ?


4 . Stand cu carti tiparite de MatrixRom Bucuresti, expus la NCMI / 2011

In zilele de 26-27-28 mai 2011 a avut loc la Bacau Conferinta NCMI 2011. Matrix Rom a avut in standul de carte si un volum de spre interpretoare in Haskell. Stanga jos. Imagine din noua cladire, corpul D a Univ. "Vasile Alecsandri" din Bacau.

PIM-x800x600.JPG


Galeria de imagini a realizatorului comunitatii Ro/Haskell. Ha$kell, i.e. Dan V. Popa, Bacau, Romania

Links: OK