Personal tools

Jocuri

From HaskellWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(. De stiut)
(. De stiut: rm material not about haskell)
 
(3 intermediate revisions by 2 users not shown)
Line 1: Line 1:
 
[[Category:Ro]][[Category:Ub.Ro]]
 
[[Category:Ro]][[Category:Ub.Ro]]
 
==. De stiut ==
 
 
Printr-o "grija exagerata" a domnului conferentiar Patrutz Bogdan,
 
care s-a "ocupat" de site-ul universitatii, a fost aleasa, ca parte a campaniei personale de promovare a acestuia desfasurata sub lozinca "Sa aratam ce destept e Patrut si ce insi de doi bani sunt altii" aceasta pagina pentru a-l caracteriza pe colegul sau premiant si olimpic national Dr.Dan Popa.
 
Ca urmare am adaugat acest mesaj si am sters jucariile...
 
 
In atentia studentilor nostri: Aceasta manipulare are ca scop reducerea interesului dumneavoastra pentru, probabil, unele dintre cele mai grele examene, si va duce la o scadere a ratei celor care promoveaza.
 
 
Initiativa domnului Patrutz Bogdan a avut succes. Anul trecut 2010-2011 am avut o rata majora de cadere la examenul de LFA si PF, mult peste medie.
 
 
Ca o consecinta domnul Patrut Bogdan va fi discutat in catedra si i se va lua dreptul de a face site-uri universitare in nume propriu.
 
 
De asemenea: Blogul de la ablog.... condus de acesta ii exprima doar punctele sale de vedere manipulatorii.Cititi-l pentru a vedea ce-l mai duce mintea.
 
 
Aceasta pagina apare in aceasta forma cu avizul conducerii,conducerea  este avizata prin mijloace electronice de continutul ei.
 
Asteptam si reactia domnului Patrut, care periodica scaneaza web-ul pentru a mai afla daca i-a mai publicat cineva [[Rezultatele neseriosului Patrut Bogdan]], incepind din epoca in care a plecat de la fostul liceu Bacovia, ca urmare a unui scandal provocat de propriul sau comportament inadecvat.
 
  
 
<center>
 
<center>

Latest revision as of 21:29, 20 November 2011


BannerProLinuxAndHaskell.gif

Mergi la Facultatea de Stiinte !

La facultate poti invata unul din cele mai productive limbaje: Haskell !


[edit] 1 . Cautati teme de licenta despre jocuri sau despre Haskell ?

Cititi la: Teme de Licenta 2009-2010, s-au adaugat teme de licenta noi.

[edit] 2 . Pagina despre Game Development

... in limba engleza o gasiti la adresa: http://www.haskell.org/haskellwiki/Game_Development In cazul in care va intereseaza dezvoltarea jocurilor in Haskell.

Alte dezvoltari de jocuri se pot face in stil Reactive programming; folosind Yampa.