Personal tools

Anticariat Ro/Haskell

From HaskellWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
m (ading Photo)
(Adding banner, updating book store's information)
Line 1: Line 1:
<center> [[Image:Anticariat3.png]]</center>
+
[[Category:Ro]]  
==. Anticariatul real ==
+
[[Image:Haskelllogo-small-flag-RO-8.jpg|center|Haskell - Un limbaj functional pur]]
  
 +
<center>
 +
Haskell este limbajul functional succesor al LISP-ului, Scheme-ului si ML-ului !!!<br>
 +
Cel mai productiv limbaj functional ! Limbajul folosit de autorii limbajului  Perl 6 si ales de echipa Linspire, utilizat la Inteligenta artificiala, prelucrari multimedia, Retele Petri, programare functionala in [[Robotica]], sinteza de circuite electronice,  motoare de baze de date , cercetare , productie de software "type safe",productie de limbaje (DSL-uri, cum este Limbajul Pseudocod [[Rodin]] ), proiectare automata de scheme electronice, analize statistice si financiare (bancare)... <br> V-am starnit curiozitatea ? Cititi: [[Intrebarile incepatorului]]. Am adaugat raspunsuri noi (16 dec. 2007- 10 feb. 2008). Doriti sa studiati Haskell ? [http://www.ub.ro/ => Mergeti la Universitatea din Bacau.] </center>
 +
----
 +
Pagina indexata la indexul  [[Category:Ro]] [http://www.haskell.org/haskellwiki/Category:Ro  Categories:Ro]
 +
----
 +
 +
==. Anticariatul real ==
  
 
[[Image:Anticariat-vert2.jpg]]
 
[[Image:Anticariat-vert2.jpg]]
  
Cautati anticariatul de pe Calea Marasesti, cum mergeti de la Piata Sud spre sudul orasului, pe partea pietii. Este un anticariat destinat studentilor si nu numai. Acolo veti gasi carti despre Haskell. Ieri erau doua exemplare din '''Introducere in Haskell 98 prin Exemple'''.
+
Cautati anticariatul de pe Calea Marasesti.
 +
Anticariatul este aproape de [http://www.ub.ro/ Universitatea din Bacau]  (care are corpurile de cladire A si B undeva peste drum, pe partea cealata a Caii Marasesti). Ajungeti la el mergind de la Piata Sud spre sudul orasului, pe partea pietii. Este un anticariat destinat studentilor si nu numai. Acolo veti gasi carti despre Haskell dar abia din toamna. Acum nu mai sunt exemplare din '''Introducere in Haskell 98 prin Exemple'''. Dar puteti aduce.  
  
Mai gasiti si 4 exemplare de carti de Constructia Compilatoarelor (folosind Flex si Bison deocamdata).  
+
Nu mai  gasiti nici exemplare de carti de Constructia Compilatoarelor (folosind Flex si Bison ). Deocamdata. Urmatoarea editie a fost acceptata la publicare si de editorul grupului Ro/Haskell - MatrixRom.
  
 
==.Anticariatul virtual ==
 
==.Anticariatul virtual ==
 
.... in dezvoltare.
 
.... in dezvoltare.
 +
 +
==.Alt anticariat recomandat studentilor ==
 +
Il gasiti in Piata Florescu.
 +
 +
----
 +
[http://www.haskell.org/haskellwiki/Ro/Haskell <= Inapoi la inceputul paginii principale Ro/Haskell. ]<br> <br>
 +
[http://www.haskell.org/haskellwiki/Intrebarile_incepatorului <'''-''' Inapoi la Intrebarile incepatorului Ro/Haskell. ] <br> <br>
 +
[http://www.ub.ro/ => Mergeti la Universitatea din Bacau.]
 +
----

Revision as of 05:51, 14 April 2009

Haskell - Un limbaj functional pur

Haskell este limbajul functional succesor al LISP-ului, Scheme-ului si ML-ului !!!

Cel mai productiv limbaj functional ! Limbajul folosit de autorii limbajului Perl 6 si ales de echipa Linspire, utilizat la Inteligenta artificiala, prelucrari multimedia, Retele Petri, programare functionala in Robotica, sinteza de circuite electronice, motoare de baze de date , cercetare , productie de software "type safe",productie de limbaje (DSL-uri, cum este Limbajul Pseudocod Rodin ), proiectare automata de scheme electronice, analize statistice si financiare (bancare)...
V-am starnit curiozitatea ? Cititi: Intrebarile incepatorului. Am adaugat raspunsuri noi (16 dec. 2007- 10 feb. 2008). Doriti sa studiati Haskell ? => Mergeti la Universitatea din Bacau.

Pagina indexata la indexul Categories:Ro


1 . Anticariatul real

Anticariat-vert2.jpg

Cautati anticariatul de pe Calea Marasesti. Anticariatul este aproape de Universitatea din Bacau (care are corpurile de cladire A si B undeva peste drum, pe partea cealata a Caii Marasesti). Ajungeti la el mergind de la Piata Sud spre sudul orasului, pe partea pietii. Este un anticariat destinat studentilor si nu numai. Acolo veti gasi carti despre Haskell dar abia din toamna. Acum nu mai sunt exemplare din Introducere in Haskell 98 prin Exemple. Dar puteti aduce.

Nu mai gasiti nici exemplare de carti de Constructia Compilatoarelor (folosind Flex si Bison ). Deocamdata. Urmatoarea editie a fost acceptata la publicare si de editorul grupului Ro/Haskell - MatrixRom.

2 .Anticariatul virtual

.... in dezvoltare.

3 .Alt anticariat recomandat studentilor

Il gasiti in Piata Florescu.


<= Inapoi la inceputul paginii principale Ro/Haskell.

<- Inapoi la Intrebarile incepatorului Ro/Haskell.

=> Mergeti la Universitatea din Bacau.