Personal tools

Rodin/Download

From HaskellWiki

< Rodin(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(Fixing the links broken by that person who had changed the name and the directory of the uploaded files. Link by link ! :()
Line 5: Line 5:
 
(en) Rodin's Users did not need an account in order to download the Rodin Kit ! Do not write to the Haskell.org network administration ! Do not request an account for such a simple thing!
 
(en) Rodin's Users did not need an account in order to download the Rodin Kit ! Do not write to the Haskell.org network administration ! Do not request an account for such a simple thing!
 
----
 
----
<center> [[Image:Rodin-Banner.gif]] http://www.haskell.org/sitewiki/images/2/2c/BannerProLinuxAndHaskell.gif
+
<center> [[Image:Rodin-Banner.gif]] [[Image:BannerProLinuxAndHaskell.gif]]
  
 
[http://stiinte.ub.ro La facultate poti invata unul din cele mai productive limbaje: Haskell.]
 
[http://stiinte.ub.ro La facultate poti invata unul din cele mai productive limbaje: Haskell.]
Line 18: Line 18:
 
ATENTIE: Descarcarea nu se face apasand pe butoanele de DOWNLOAD ci dand un click cu butonul drept al mouse-ului pe cuvintele albastre.  
 
ATENTIE: Descarcarea nu se face apasand pe butoanele de DOWNLOAD ci dand un click cu butonul drept al mouse-ului pe cuvintele albastre.  
  
EXEMPLU: Incercati aici: [http://www.haskell.org/sitewiki/images/b/bf/ExperimentExp12Win.zip Exp12 pentru Windows] sau incercati [http://www.haskell.org/sitewiki/images/c/ce/Installer.bin un click dreapta aici! Pe albastru !]
+
EXEMPLU: Incercati aici: [[Images:ExperimentExp12Win.zip]] Exp12 pentru Windows sau incercati [[Image:Installer.bin]] un click dreapta aici! Pe albastru !]
  
ATENTIE: Programul [http://www.haskell.org/sitewiki/images/c/ce/Installer.bin binar de instalare] nu are extensia .exe ci .bin. Cum se descarca: Dati click dreapta pe legatura (link-ul) de [http://www.haskell.org/sitewiki/images/c/ce/Installer.bin  download de aici ] si alegeti din meniu optiunea pentru salvare: "Save" sau "Save as.." (numele difera putin de la un browser la altul. Modificati installer.bin schimband numele in installer.exe.
+
ATENTIE: Programul [[Image:Installer.bin]] binar de instalare nu are extensia .exe ci .bin. Cum se descarca: Dati click dreapta pe legatura (link-ul) de [[Image:Installer.bin]] download de aici si alegeti din meniu optiunea pentru salvare: "Save" sau "Save as.." (numele difera putin de la un browser la altul. Modificati installer.bin schimband numele in installer.exe.
  
 
PRECAUTIE: Poate fi nevoie sa modificati acele Properties de la Internet explorer instruindu-l sa afiseze fisierele cu tot cu extensie. Implicit el are bifata o optiune "Hide ..." care il face sa ascunda extensiile fisierelor cunoscute. Debifati-o !
 
PRECAUTIE: Poate fi nevoie sa modificati acele Properties de la Internet explorer instruindu-l sa afiseze fisierele cu tot cu extensie. Implicit el are bifata o optiune "Hide ..." care il face sa ascunda extensiile fisierelor cunoscute. Debifati-o !
  
Rodin ExperimentExp12 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp12 pentru Linux-X86-64 sunt fi disponibile in doua arhive ....[http://www.haskell.org/sitewiki/images/b/bf/ExperimentExp12Win.zip  Exp12 pentru Windows] si [http://www.haskell.org/sitewiki/images/3/3f/ExperimentExp12LinX86-64.zip Exp12 pentru Linux-X86-64]. '''Mai multe exemple in dosare''', grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! ''Cu o a doua implementare a operatorilor SI,SAU ,selectie generalizata, vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE'', fara functii anonime. Acum aveti posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.
+
Rodin ExperimentExp12 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp12 pentru Linux-X86-64 sunt fi disponibile in doua arhive ....[[Image:ExperimentExp12Win.zip]] Exp12 pentru Windows  si [[Image:ExperimentExp12LinX86-64.zip]] Exp12 pentru Linux-X86-64. '''Mai multe exemple in dosare''', grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! ''Cu o a doua implementare a operatorilor SI,SAU ,selectie generalizata, vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE'', fara functii anonime. Acum aveti posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]] <br> [http://www.haskell.org/sitewiki/images/b/bf/ExperimentExp12Win.zip Exp12 pentru Windows] cu '''selectie generalizata, vectori, operatori logici SI si SAU etc.'''  <br>
+
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]] <br> [[Image:ExperimentExp12Win.zip]] cu '''selectie generalizata, vectori, operatori logici SI si SAU etc.'''  <br>
 
Verificati antivirus executabilul din arhiva !! <br>
 
Verificati antivirus executabilul din arhiva !! <br>
  
'''Un installer al limbajului pseudocod Rodin in format .exe ''' gasiti [http://www.haskell.org/sitewiki/images/c/ce/Installer.bin aici] dar trebuie sa-l redenumiti din '''Installer.bin''' in '''Installer.exe''' . Dezavantaje: Nu contine exemple de surse Rodin ci doar binarul si dosarul cu documentatie. E drept ca in lucrarile din 'docu/' exista niste exemple.
+
'''Un installer al limbajului pseudocod Rodin in format .exe ''' gasiti [[Image:Installer.bin]] aici dar trebuie sa-l redenumiti din '''Installer.bin''' in '''Installer.exe''' . Dezavantaje: Nu contine exemple de surse Rodin ci doar binarul si dosarul cu documentatie. E drept ca in lucrarile din 'docu/' exista niste exemple.
 
+
----
 
+
<h1> . [[Rodin/2009/ExperimentExp11]] </h1>
+
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]]
+
Rodin ExperimentExp11 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp11 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....[http://www.haskell.org/sitewiki/images/1/19/ExperimentExp11Win.zip  Exp11 pentru Windows]  si [http://www.haskell.org/sitewiki/images/d/d9/ExperimentExp11Linux.zip Exp11 pentru Linux]. '''Exemple in dosare''', grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! ''Cu o prima implementare a operatorilor SI,SAU , vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE'', fara functii anonime, dar fara posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.
+
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]] <br> [http://www.haskell.org/sitewiki/images/1/19/ExperimentExp11Win.zip Exp11 pentru Windows] cu '''o prima implementare simpla a operatorilor SI si SAU.'''  <br>
+
 
+
<h1> . [[Rodin/2009/ExperimentExp10]] </h1>
+
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]]
+
Rodin ExperimentExp10 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp10 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....[http://www.haskell.org/sitewiki/images/3/37/RodinExperiment10.zip  Exp10 pentru Windows]  si [Exp10 pentru Linux]. '''Exemple in dosare'', grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! ''Cu vectori'', fara functii anonime, dar il consideram extrem de stabil.
+
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]] <br> [http://www.haskell.org/sitewiki/images/8/8a/ExperimentExp10Exemple3.zip  '''Exp10 pentru Windows] cu micul bug de la operatorii > si < rezolvat.'''  <br>
+
 
+
<h1> . [[Rodin/2009/ExperimentExp8]] </h1>
+
Rodin ExperimentExp8 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp8 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....[http://www.haskell.org/sitewiki/images/9/95/ExperimentExp8Win.zip Pentru Windows]  si [http://www.haskell.org/sitewiki/images/8/8b/ExperimentExp8Linux.zip Pentru Linux]. Sintaxa in lucrare. Fara ; inainte de acolada ! Fara vectori dar extrem de stabil.
+
<h1> . [[Rodin/Download]] </h1>
+
 
+
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]]
+
==. Download direct al versiunilor mai vechi ==
+
 
+
Daca aveti un program in pseudocod care rula sub o versiune mai veche de Limbaj Pseudocod Rodin, incercati sa descarcati una din versiunile (vechi) de mai jos.
+
Atentie: au unele bug-uri, cel putin prerelease-urile V05 si V06,V07 si V08.
+
 
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/a/aa/Rodin2009e-Linux.zip'''<Download> Rodin2009e-Linux.zip cu un exemplu despre numerele Pitagoreice in arhiva.''' ] Versiunea din 14 martie 2009. (2009e) Pina la acea data singura versiune pentru '''Linux'''.
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/e/ec/Rodin2009e.zip'''<Download> Rodin2009e.zip cu exemple mai multe in arhiva.''' ] Versiunea din 8 martie 2009. (2009e) Ultima versiune pentru '''Windows''' a vechiului Rodin Nemodularizat.
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/1/15/Rodinv082bPlus_Floppy.zip '''<Download> Rodinv082bPlus.zip cu exemple cu vectori in arhiva.''' ] Versiunea verificata pe 3 martie 2009. (2009a)
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/2/2c/RodinV082d-selsort.zip '''<Download> RodinV082d-selsort.zip''' ] O versiune care a dat bataie de cap beta testerilor. Le multumim pentru rabdarea de care au dat dovada.
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/2/2c/RodinV082d-selsort.zip '''<Download> RodinV082d-selsort.zip''' ] Upgradati! Verificati antivirus executabilul din arhiva ! Experimental.
+
 
+
Alte versiuni sunt anuntate in rubrica de stiri [[Rodin/News]].
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/f/f0/Rodinv081xmas.zip '''<Download> RodinV081.zip''' ]  . Varianta cu exemple in arhiva. Upgrade obligatoriu, deoarece RodinV08 are un defect la instructiunea "daca". Puteti folosi si instructiunea ”text”. Trebuie doar sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”.'''  '''Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.'''
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/0/04/RodinV081.zip '''<Download> RodinV081.zip''' ]  . Upgrade obligatoriu, deoarece RodinV08 are un defect la instructiunea "daca". Puteti folosi si instructiunea ”text”. Trebuie doar sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”.'''  '''Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.'''  <br>
+
 
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/7/7e/RodinV08-xmax-exe-surse.zip '''<Download> RodinV08-xmax-exe-surse.zip''' ]  . Upgrade optional, doar daca vreti sa testati mai repede si instructiunea ”text” si sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”.'''  Are un defect la instructiunea daca. '''Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.'''  <br>
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/9/96/RodinV07-Ro-10-09-2008.zip '''<Download> RodinV07-Ro-10-09-2008.zip''' ] din 10-09-2008. Foloseste  „scrie” si  „tasteaza” <br>
+
''' Nu folositi inca acele stranii bucle ”pentru cu doua contoare”.  Upgrade obligatoriu.'''  '''Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.'''  <br>
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/f/f2/MainV06-Ro.zip '''<Download> Rodinv06-Ro.exe.zip''' ] din 28 august 2008. Are si operatorul modulo, pe care nu-l inclusesem in versiunea anterioara. <br> Descarcati si fisierul cu sintaxa de pe pagina: [http://www.haskell.org/haskellwiki/Image:Cuvinte_cheie_si_operatori-Rodin-Ro-V06-28-8-2008.txt Image:Cuvinte_cheie_si_operatori-Rodin-Ro-V06-28-8-2008.txt]  <br>
+
 
+
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/b/b3/Rodin-Ro-floppy.zip  '''<Download> Rodin-Ro-floppy.zip''' incluzand RodinV05-Ro din 7 august 2008.]
+
 
+
Inapoi la inceputul paginii Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin.
+
 
+
  
  

Revision as of 19:16, 12 January 2011


(ro) Utilizatorii de Rodin NU AU NEVOIE de CONT (eng. ACCOUNT) pentru a descarca Rodin. Nu solicitati cont pentru asa ceva, de la administratia HASKELL.ORG , este inutil !!


(en) Rodin's Users did not need an account in order to download the Rodin Kit ! Do not write to the Haskell.org network administration ! Do not request an account for such a simple thing!


Rodin-Banner.gif BannerProLinuxAndHaskell.gif

La facultate poti invata unul din cele mai productive limbaje: Haskell.


. Rodin/2009/ExperimentExp12

Download Rodin


30.ian 2010: Binarul installer.bin de pe site a fost verificat cu CLAMAV Antivirus. Nici un virus nu a fost depistat.

ATENTIE: Descarcarea nu se face apasand pe butoanele de DOWNLOAD ci dand un click cu butonul drept al mouse-ului pe cuvintele albastre.

EXEMPLU: Incercati aici: Images:ExperimentExp12Win.zip Exp12 pentru Windows sau incercati File:Installer.bin un click dreapta aici! Pe albastru !]

ATENTIE: Programul File:Installer.bin binar de instalare nu are extensia .exe ci .bin. Cum se descarca: Dati click dreapta pe legatura (link-ul) de File:Installer.bin download de aici si alegeti din meniu optiunea pentru salvare: "Save" sau "Save as.." (numele difera putin de la un browser la altul. Modificati installer.bin schimband numele in installer.exe.

PRECAUTIE: Poate fi nevoie sa modificati acele Properties de la Internet explorer instruindu-l sa afiseze fisierele cu tot cu extensie. Implicit el are bifata o optiune "Hide ..." care il face sa ascunda extensiile fisierelor cunoscute. Debifati-o !

Rodin ExperimentExp12 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp12 pentru Linux-X86-64 sunt fi disponibile in doua arhive ....File:ExperimentExp12Win.zip Exp12 pentru Windows si File:ExperimentExp12LinX86-64.zip Exp12 pentru Linux-X86-64. Mai multe exemple in dosare, grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! Cu o a doua implementare a operatorilor SI,SAU ,selectie generalizata, vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE, fara functii anonime. Acum aveti posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.

Download Rodin

File:ExperimentExp12Win.zip cu selectie generalizata, vectori, operatori logici SI si SAU etc.

Verificati antivirus executabilul din arhiva !!

Un installer al limbajului pseudocod Rodin in format .exe gasiti File:Installer.bin aici dar trebuie sa-l redenumiti din Installer.bin in Installer.exe . Dezavantaje: Nu contine exemple de surse Rodin ci doar binarul si dosarul cu documentatie. E drept ca in lucrarile din 'docu/' exista niste exemple.
Rodin-Banner.gif

Paginile proiectului Rodin sunt in dezvoltare. Vizitati-le saptamanal sau macar lunar pentru a gasi update-urile, noutatile precum si programele si exercitiile noi adaugate.


Inapoi la inceputul paginii Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin. (pe care o gasiti imediat folosind un motor de cautare binecunoscut).

FindOnYahoo.jpg