Personal tools

Rodin/Download

From HaskellWiki

< Rodin(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(A Linux version added.)
(31 intermediate revisions by one user not shown)
Line 1: Line 1:
----
+
[[Category:Ro]][[Category:Ub.Ro]]
<center> [[Image:Rodin-Banner.gif]][[Image:FindOnYahoo.jpg]] </center>
+
----
+
<h1> . [[Rodin/Download]] </h1>
+
  
==. Download direct ! ==
+
Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin. (poate fi gasiti imediat folosind un motor de cautare binecunoscut).
 +
<center> [[Image:FindOnYahoo.jpg]] </center>
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/a/aa/Rodin2009e-Linux.zip'''<Download> Rodin2009e-Linux.zip cu un exemplu despre numerele Pitagoreice in arhiva.''' ] Versiunea din 14 martie 2009. (2009e)
+
<h1> 1. [[Rodin/2009/ExperimentExp12]] </h1>  
 +
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]]
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/e/ec/Rodin2009e.zip'''<Download> Rodin2009e.zip cu exemple mai multe in arhiva.''' ] Versiunea din 8 martie 2009. (2009e)
 
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/1/15/Rodinv082bPlus_Floppy.zip '''<Download> Rodinv082bPlus.zip cu exemple cu vectori in arhiva.''' ] Versiunea verificata pe 3 martie 2009. (2009a)
+
14 mai 2011. Am arhivat separat: Installer-ul Rodin in format .exe, o mica documentatie de instalare si doar 10 mini exemple.  
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/2/2c/RodinV082d-selsort.zip '''<Download> RodinV082d-selsort.zip''' ] O versiune care a dat bataie de cap beta testerilor. Le multumim pentru rabdarea de care au dat dovada.
+
http://www.haskell.org/wikiupload/d/dd/Rodin2009Exemple.zip
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/2/2c/RodinV082d-selsort.zip '''<Download> RodinV082d-selsort.zip''' ] Upgradati! Verificati antivirus executabilul din arhiva ! Experimental.
+
3 martie 2011. Am rugat studentii sectiei de Matematica sa refaca exemplele din arhiva astfel incat lipsa acelor combinatii CR/LF sa nu mai fie o problema. Din cauza ca Rodin a fost dezvoltat pe Linux, sursele Rodin se citeau bine cu WordPad si nu cu Notepad. Acum problerma ar trebui sa fie rezolvata.
 +
Arhiva nu mai contine acum lucrarile stiintifice.
  
Alte versiuni sunt anuntate in rubrica de stiri de mai inainte.
+
http://www.haskell.org/wikiupload/a/ab/Exemple_site_refacute.zip
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/f/f0/Rodinv081xmas.zip '''<Download> RodinV081.zip''' ]  . Varianta cu exemple in arhiva. Upgrade obligatoriu, deoarece RodinV08 are un defect la instructiunea "daca". Puteti folosi si instructiunea ”text”. Trebuie doar sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”.'''  '''Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.'''
+
30.ian 2010: Binarul installer.bin de pe site a fost verificat cu CLAMAV Antivirus. Nici un virus nu a fost depistat. In ian 2011 am verificat binarul folosind Norton Security.Nici un virus nu a fost depistat.
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/0/04/RodinV081.zip '''<Download> RodinV081.zip''' ]  . Upgrade obligatoriu, deoarece RodinV08 are un defect la instructiunea "daca". Puteti folosi si instructiunea ”text”. Trebuie doar sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”.'''  '''Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.'''  <br>
+
ATENTIE: Descarcarea nu se face apasand pe butoanele de DOWNLOAD ci dand un click cu butonul drept al mouse-ului pe cuvintele maro-roscat.  
  
 +
EXEMPLU: Incercati aici: [http://www.haskell.org/wikiupload/b/bf/ExperimentExp12Win.zip ExperimentExp12Win.zip]  pentru Windows sau incercati  http://www.haskell.org/wikiupload/c/ce/Installer.bin dand un click dreapta aici! Ori la pagina de aici:[[Image:Installer.bin]]
  
==. Download direct al versiunilor mai vechi ==
+
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]]
  
 +
ATENTIE: Programul [http://www.haskell.org/wikiupload/c/ce/Installer.bin Installer.bin] binar de instalare nu are extensia .exe ci .bin. Cum se descarca: Dati click dreapta pe legatura (link-ul) de
  
 +
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]]
  
Daca aveti un program in pseudocod care rula sub o versiune mai veche de Limbaj Pseudocod Rodin, incercati sa descarcati una din versiunile (vechi) de mai jos.
+
[http://www.haskell.org/wikiupload/c/ce/Installer.bin Installer.bin] si alegeti din meniu optiunea pentru salvare: "Save" sau "Save as.." (numele difera putin de la un browser la altul. Modificati installer.bin schimband numele in installer.exe.)
Atentie: au unele bug-uri, cel putin prerelease-urile V05 si V06,V07 si V08.  
+
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/7/7e/RodinV08-xmax-exe-surse.zip '''<Download> RodinV08-xmax-exe-surse.zip''' ]  . Upgrade optional, doar daca vreti sa testati mai repede si instructiunea ”text” si sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”.'''  Are un defect la instructiunea daca. '''Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.'''  <br>
+
PRECAUTIE: Poate fi nevoie sa modificati acele Properties de la Internet explorer instruindu-l sa afiseze fisierele cu tot cu extensie. Implicit el are bifata o optiune "Hide ..." care il face sa ascunda extensiile fisierelor cunoscute. Debifati-o !
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/9/96/RodinV07-Ro-10-09-2008.zip '''<Download> RodinV07-Ro-10-09-2008.zip''' ] din 10-09-2008. Foloseste  „scrie” si „tasteaza” <br>  
+
Rodin ExperimentExp12 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp12 pentru Linux-X86-64 sunt fi disponibile in doua arhive ....[http://www.haskell.org/wikiupload/b/bf/ExperimentExp12Win.zip ExperimentExp12Win.zip]  pentru Windows  si [[Image:ExperimentExp12LinX86-64.zip]] Exp12 pentru Linux-X86-64. '''Mai multe exemple in dosare''', grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! ''Cu o a doua implementare a operatorilor SI,SAU ,selectie generalizata, vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE'', fara functii anonime. Acum aveti posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.
''' Nu folositi inca acele stranii bucle ”pentru cu doua contoare”. Upgrade obligatoriu.''' '''Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.'''  <br>
+
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]] <br> [http://www.haskell.org/wikiupload/b/bf/ExperimentExp12Win.zip ExperimentExp12Win.zip]] cu '''selectie generalizata, vectori, operatori logici SI si SAU etc.'''   <br>
 +
Verificati antivirus executabilul din arhiva !! <br>
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/f/f2/MainV06-Ro.zip '''<Download> Rodinv06-Ro.exe.zip''' ] din 28 august 2008. Are si operatorul modulo, pe care nu-l inclusesem in versiunea anterioara. <br> Descarcati si fisierul cu sintaxa de pe pagina: [http://www.haskell.org/haskellwiki/Image:Cuvinte_cheie_si_operatori-Rodin-Ro-V06-28-8-2008.txt Image:Cuvinte_cheie_si_operatori-Rodin-Ro-V06-28-8-2008.txt] <br>
+
'''Un installer al limbajului pseudocod Rodin in format .exe ''' gasiti
 +
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]]
 +
[http://www.haskell.org/wikiupload/c/ce/Installer.bin Installer.bin] aici dar trebuie sa-l redenumiti din '''Installer.bin''' in '''Installer.exe''' . Dezavantaje: Nu contine exemple de surse Rodin ci doar binarul si dosarul cu documentatie. E drept ca in lucrarile din 'docu/' exista niste exemple.
 +
----
 +
(ro) Utilizatorii de Rodin NU AU NEVOIE de CONT (eng. ACCOUNT) pentru a descarca Rodin. Nu solicitati cont pentru asa ceva, de la administratia HASKELL.ORG , este inutil !!
 +
----
 +
(en) Rodin's Users did not need an account in order to download the Rodin Kit ! Do not write to the Haskell.org network administration ! Do not request an account for such a simple thing!
 +
----
 +
<center> [[Image:Rodin-Banner.gif]]  
  
[http://www.haskell.org/sitewiki/images/b/b3/Rodin-Ro-floppy.zip  '''<Download> Rodin-Ro-floppy.zip''' incluzand RodinV05-Ro din 7 august 2008.]
+
[http://stiinte.ub.ro La facultate poti invata unul din cele mai productive limbaje: Haskell.]
 +
[[Image:BannerProLinuxAndHaskell.gif]]
 +
</center>
 +
----
 +
Paginile proiectului Rodin sunt in dezvoltare. Vizitati-le saptamanal sau macar lunar pentru a gasi update-urile, noutatile precum si programele si exercitiile noi adaugate.
  
Inapoi la inceputul paginii Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin.
 
 
 
 
----
 
<center> [[Image:Rodin-Banner.gif]] </center>
 
----
 
Pagina proiectului Rodin este in dezvoltare. Vizitati-o regulat pentru a gasi update-urile, noutatile precum si programele si exercitiile noi adaugate.
 
 
----
 
----
Inapoi la inceputul paginii Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin. (pe care o gasiti imediat folosind un motor de cautare binecunoascut.
+
Inapoi la inceputul paginii Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin. (pe care o gasiti imediat folosind un motor de cautare binecunoscut).
 
<center> [[Image:FindOnYahoo.jpg]] </center>
 
<center> [[Image:FindOnYahoo.jpg]] </center>
 
----
 
----

Revision as of 04:58, 14 May 2011


Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin. (poate fi gasiti imediat folosind un motor de cautare binecunoscut).

FindOnYahoo.jpg

1. Rodin/2009/ExperimentExp12

Download Rodin


14 mai 2011. Am arhivat separat: Installer-ul Rodin in format .exe, o mica documentatie de instalare si doar 10 mini exemple.

http://www.haskell.org/wikiupload/d/dd/Rodin2009Exemple.zip

3 martie 2011. Am rugat studentii sectiei de Matematica sa refaca exemplele din arhiva astfel incat lipsa acelor combinatii CR/LF sa nu mai fie o problema. Din cauza ca Rodin a fost dezvoltat pe Linux, sursele Rodin se citeau bine cu WordPad si nu cu Notepad. Acum problerma ar trebui sa fie rezolvata. Arhiva nu mai contine acum lucrarile stiintifice.

http://www.haskell.org/wikiupload/a/ab/Exemple_site_refacute.zip

30.ian 2010: Binarul installer.bin de pe site a fost verificat cu CLAMAV Antivirus. Nici un virus nu a fost depistat. In ian 2011 am verificat binarul folosind Norton Security.Nici un virus nu a fost depistat.

ATENTIE: Descarcarea nu se face apasand pe butoanele de DOWNLOAD ci dand un click cu butonul drept al mouse-ului pe cuvintele maro-roscat.

EXEMPLU: Incercati aici: ExperimentExp12Win.zip pentru Windows sau incercati http://www.haskell.org/wikiupload/c/ce/Installer.bin dand un click dreapta aici! Ori la pagina de aici:File:Installer.bin

Download Rodin

ATENTIE: Programul Installer.bin binar de instalare nu are extensia .exe ci .bin. Cum se descarca: Dati click dreapta pe legatura (link-ul) de

Download Rodin

Installer.bin si alegeti din meniu optiunea pentru salvare: "Save" sau "Save as.." (numele difera putin de la un browser la altul. Modificati installer.bin schimband numele in installer.exe.)

PRECAUTIE: Poate fi nevoie sa modificati acele Properties de la Internet explorer instruindu-l sa afiseze fisierele cu tot cu extensie. Implicit el are bifata o optiune "Hide ..." care il face sa ascunda extensiile fisierelor cunoscute. Debifati-o !

Rodin ExperimentExp12 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp12 pentru Linux-X86-64 sunt fi disponibile in doua arhive ....ExperimentExp12Win.zip pentru Windows si File:ExperimentExp12LinX86-64.zip Exp12 pentru Linux-X86-64. Mai multe exemple in dosare, grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! Cu o a doua implementare a operatorilor SI,SAU ,selectie generalizata, vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE, fara functii anonime. Acum aveti posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.

Download Rodin

ExperimentExp12Win.zip] cu selectie generalizata, vectori, operatori logici SI si SAU etc.

Verificati antivirus executabilul din arhiva !!

Un installer al limbajului pseudocod Rodin in format .exe gasiti

Download Rodin

Installer.bin aici dar trebuie sa-l redenumiti din Installer.bin in Installer.exe . Dezavantaje: Nu contine exemple de surse Rodin ci doar binarul si dosarul cu documentatie. E drept ca in lucrarile din 'docu/' exista niste exemple.


(ro) Utilizatorii de Rodin NU AU NEVOIE de CONT (eng. ACCOUNT) pentru a descarca Rodin. Nu solicitati cont pentru asa ceva, de la administratia HASKELL.ORG , este inutil !!


(en) Rodin's Users did not need an account in order to download the Rodin Kit ! Do not write to the Haskell.org network administration ! Do not request an account for such a simple thing!


Rodin-Banner.gif

La facultate poti invata unul din cele mai productive limbaje: Haskell. BannerProLinuxAndHaskell.gif


Paginile proiectului Rodin sunt in dezvoltare. Vizitati-le saptamanal sau macar lunar pentru a gasi update-urile, noutatile precum si programele si exercitiile noi adaugate.


Inapoi la inceputul paginii Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin. (pe care o gasiti imediat folosind un motor de cautare binecunoscut).

FindOnYahoo.jpg