Personal tools

Rodin/Download

From HaskellWiki

< Rodin(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
m (working....uploading Rodin -DSL , Codename:ExperimentExp11)
(Rodin with SI and SAU)
Line 4: Line 4:
 
<h1> . [[Rodin/2009/ExperimentExp11]] </h1>  
 
<h1> . [[Rodin/2009/ExperimentExp11]] </h1>  
 
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]]
 
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]]
Rodin ExperimentExp11 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp11 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....[[  Exp11 pentru Windows]]  si [[Exp11 pentru Linux]]. '''Exemple in dosare'', grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! ''Cu o prima implementare a operatorilor SI,SAU , vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE'', fara functii anonime, dar fara posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.
+
Rodin ExperimentExp11 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp11 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....[[http://www.haskell.org/sitewiki/images/1/19/ExperimentExp11Win.zip Exp11 pentru Windows]]  si [[Exp11 pentru Linux]]. '''Exemple in dosare'', grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! ''Cu o prima implementare a operatorilor SI,SAU , vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE'', fara functii anonime, dar fara posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]] <br> ['''Exp11 pentru Windows] cu o prima implementare simpla a operatorilor SI si SAU.'''  <br>
+
[[Image:Download2.gif|left| Download Rodin]] <br> ['''http://www.haskell.org/sitewiki/images/1/19/ExperimentExp11Win.zip Exp11 pentru Windows] cu o prima implementare simpla a operatorilor SI si SAU.'''  <br>
  
 
<h1> . [[Rodin/2009/ExperimentExp10]] </h1>  
 
<h1> . [[Rodin/2009/ExperimentExp10]] </h1>  

Revision as of 19:11, 24 August 2009


Rodin-Banner.gifFindOnYahoo.jpg

Contents

1 . Rodin/2009/ExperimentExp11

Download Rodin

Rodin ExperimentExp11 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp11 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....[Exp11 pentru Windows] si Exp11 pentru Linux. 'Exemple in dosare, grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! Cu o prima implementare a operatorilor SI,SAU , vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE, fara functii anonime, dar fara posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.

Download Rodin

[http://www.haskell.org/sitewiki/images/1/19/ExperimentExp11Win.zip Exp11 pentru Windows] cu o prima implementare simpla a operatorilor SI si SAU.

2 . Rodin/2009/ExperimentExp10

Download Rodin

Rodin ExperimentExp10 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp10 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....[Exp10 pentru Windows] si Exp10 pentru Linux. 'Exemple in dosare, grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! Cu vectori, fara functii anonime, dar il consideram extrem de stabil.

Download Rodin

Exp10 pentru Windows cu micul bug de la operatorii > si < rezolvat.

3 . Rodin/2009/ExperimentExp8

Rodin ExperimentExp8 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp8 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....[Pentru Windows] si [Pentru Linux]. Sintaxa in lucrare. Fara ; inainte de acolada ! Fara vectori dar extrem de stabil.

4 . Rodin/Download

Download Rodin

4.1 . Download direct !

<Download> Rodin2009e-Linux.zip cu un exemplu despre numerele Pitagoreice in arhiva. Versiunea din 14 martie 2009. (2009e) Pina la acea data singura versiune pentru Linux.

<Download> Rodin2009e.zip cu exemple mai multe in arhiva. Versiunea din 8 martie 2009. (2009e) Ultima versiune pentru Windows a vechiului Rodin Nemodularizat.

<Download> Rodinv082bPlus.zip cu exemple cu vectori in arhiva. Versiunea verificata pe 3 martie 2009. (2009a)

<Download> RodinV082d-selsort.zip O versiune care a dat bataie de cap beta testerilor. Le multumim pentru rabdarea de care au dat dovada.

<Download> RodinV082d-selsort.zip Upgradati! Verificati antivirus executabilul din arhiva ! Experimental.

Alte versiuni sunt anuntate in rubrica de stiri Rodin/News.

<Download> RodinV081.zip . Varianta cu exemple in arhiva. Upgrade obligatoriu, deoarece RodinV08 are un defect la instructiunea "daca". Puteti folosi si instructiunea ”text”. Trebuie doar sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”. Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.

<Download> RodinV081.zip . Upgrade obligatoriu, deoarece RodinV08 are un defect la instructiunea "daca". Puteti folosi si instructiunea ”text”. Trebuie doar sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”. Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.


4.2 . Download direct al versiunilor mai vechi

Daca aveti un program in pseudocod care rula sub o versiune mai veche de Limbaj Pseudocod Rodin, incercati sa descarcati una din versiunile (vechi) de mai jos. Atentie: au unele bug-uri, cel putin prerelease-urile V05 si V06,V07 si V08.

<Download> RodinV08-xmax-exe-surse.zip . Upgrade optional, doar daca vreti sa testati mai repede si instructiunea ”text” si sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”. Are un defect la instructiunea daca. Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.

<Download> RodinV07-Ro-10-09-2008.zip din 10-09-2008. Foloseste „scrie” si „tasteaza”
Nu folositi inca acele stranii bucle ”pentru cu doua contoare”. Upgrade obligatoriu. Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.

<Download> Rodinv06-Ro.exe.zip din 28 august 2008. Are si operatorul modulo, pe care nu-l inclusesem in versiunea anterioara.
Descarcati si fisierul cu sintaxa de pe pagina: Image:Cuvinte_cheie_si_operatori-Rodin-Ro-V06-28-8-2008.txt

<Download> Rodin-Ro-floppy.zip incluzand RodinV05-Ro din 7 august 2008.

Inapoi la inceputul paginii Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin.Rodin-Banner.gif

Pagina proiectului Rodin este in dezvoltare. Vizitati-o regulat pentru a gasi update-urile, noutatile precum si programele si exercitiile noi adaugate.


Inapoi la inceputul paginii Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin. (pe care o gasiti imediat folosind un motor de cautare binecunoascut.

FindOnYahoo.jpg