Personal tools

Rodin/Download

From HaskellWiki

< Rodin(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(MSG: Pls do not request an account in order to Download Rodin! Added.)
Line 3: Line 3:
 
(en) Rodin's Users did not need an account in order to download the Rodin Kit ! Do not write to the Haskell.org network administration ! Do not request an account for such a simple thing!
 
(en) Rodin's Users did not need an account in order to download the Rodin Kit ! Do not write to the Haskell.org network administration ! Do not request an account for such a simple thing!
 
----
 
----
<center> [[Image:Rodin-Banner.gif]][[Image:FindOnYahoo.jpg]] </center>  
+
<center> [[Image:Rodin-Banner.gif]] http://www.haskell.org/sitewiki/images/2/2c/BannerProLinuxAndHaskell.gif
 +
 
 +
[http://stiinte.ub.ro La facultate poti invata unul din cele mai productive limbaje: Haskell.]
 +
</center>
 
----
 
----
 
<h1> . [[Rodin/2009/ExperimentExp12]] </h1>  
 
<h1> . [[Rodin/2009/ExperimentExp12]] </h1>  
Line 20: Line 23:
 
Verificati antivirus executabilul din arhiva !! <br>
 
Verificati antivirus executabilul din arhiva !! <br>
  
'''Un installer in format .exe''' gasiti [http://www.haskell.org/sitewiki/images/c/ce/Installer.bin aici] dar trebuie sa-l redenumiti din '''Installer.bin''' in '''Installer.exe''' . Dezavantaje: Nu contine exemple de surse Rodin ci doar binarul si dosarul cu documentatie. E drept ca in lucrarile din 'docu/' exista niste exemple.
+
'''Un installer al limbajului pseudocod Rodin in format .exe ''' gasiti [http://www.haskell.org/sitewiki/images/c/ce/Installer.bin aici] dar trebuie sa-l redenumiti din '''Installer.bin''' in '''Installer.exe''' . Dezavantaje: Nu contine exemple de surse Rodin ci doar binarul si dosarul cu documentatie. E drept ca in lucrarile din 'docu/' exista niste exemple.
  
  

Revision as of 00:12, 29 November 2009

(ro) Utilizatorii de Rodin NU AU NEVOIE de CONT (eng. ACCOUNT) pentru a descarca Rodin. Nu solicitati cont pentru asa ceva, de la administratia HASKELL.ORG , este inutil !!


(en) Rodin's Users did not need an account in order to download the Rodin Kit ! Do not write to the Haskell.org network administration ! Do not request an account for such a simple thing!


Rodin-Banner.gif BannerProLinuxAndHaskell.gif

La facultate poti invata unul din cele mai productive limbaje: Haskell.


Contents

1 . Rodin/2009/ExperimentExp12

Download Rodin

ATENTIE: Descarcarea nu se face apasand pe butoanele de DOWNLOAD ci dand un click cu butonul drept al mouse-ului pe cuvintele albastre.

EXEMPLU: Incercati aici: Exp12 pentru Windows sau incercati un click dreapta aici! Pe albastru !

ATENTIE: Programul binar de instalare nu are extensia .exe ci .bin. Cum se descarca: Dati click dreapta pe legatura (link-ul) de download de aici si alegeti din meniu optiunea pentru salvare: "Save" sau "Save as.." (numele difera putin de la un browser la altul. Modificati installer.bin schimband numele in installer.exe.

PRECAUTIE: Poate fi nevoie sa modificati acele Properties de la Internet explorer instruindu-l sa afiseze fisierele cu tot cu extensie. Implicit el are bifata o optiune "Hide ..." care il face sa ascunda extensiile fisierelor cunoscute. Debifati-o !

Rodin ExperimentExp12 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp12 pentru Linux-X86-64 sunt fi disponibile in doua arhive ....Exp12 pentru Windows si Exp12 pentru Linux-X86-64. Mai multe exemple in dosare, grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! Cu o a doua implementare a operatorilor SI,SAU ,selectie generalizata, vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE, fara functii anonime. Acum aveti posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.

Download Rodin

Exp12 pentru Windows cu selectie generalizata, vectori, operatori logici SI si SAU etc.

Verificati antivirus executabilul din arhiva !!

Un installer al limbajului pseudocod Rodin in format .exe gasiti aici dar trebuie sa-l redenumiti din Installer.bin in Installer.exe . Dezavantaje: Nu contine exemple de surse Rodin ci doar binarul si dosarul cu documentatie. E drept ca in lucrarile din 'docu/' exista niste exemple.


2 . Rodin/2009/ExperimentExp11

Download Rodin

Rodin ExperimentExp11 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp11 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....Exp11 pentru Windows si Exp11 pentru Linux. Exemple in dosare, grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! Cu o prima implementare a operatorilor SI,SAU , vectori, documentatie, instructiuni de folosire impreuna cu Total Edit ca IDE, fara functii anonime, dar fara posibilitatea de a scrie disjunctii si conjunctii lungi.

Download Rodin

Exp11 pentru Windows cu o prima implementare simpla a operatorilor SI si SAU.

3 . Rodin/2009/ExperimentExp10

Download Rodin

Rodin ExperimentExp10 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp10 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....Exp10 pentru Windows si [Exp10 pentru Linux]. 'Exemple in dosare, grupate pe instructiuni. Fara ; inainte de acolada ! Cu vectori, fara functii anonime, dar il consideram extrem de stabil.

Download Rodin

Exp10 pentru Windows cu micul bug de la operatorii > si < rezolvat.

4 . Rodin/2009/ExperimentExp8

Rodin ExperimentExp8 pentru Windows, si Rodin ExperimentExp8 pentru Linux vor fi disponibile in doua arhive ....Pentru Windows si Pentru Linux. Sintaxa in lucrare. Fara ; inainte de acolada ! Fara vectori dar extrem de stabil.

5 . Rodin/Download

Download Rodin

5.1 . Download direct al versiunilor mai vechi

Daca aveti un program in pseudocod care rula sub o versiune mai veche de Limbaj Pseudocod Rodin, incercati sa descarcati una din versiunile (vechi) de mai jos. Atentie: au unele bug-uri, cel putin prerelease-urile V05 si V06,V07 si V08.


<Download> Rodin2009e-Linux.zip cu un exemplu despre numerele Pitagoreice in arhiva. Versiunea din 14 martie 2009. (2009e) Pina la acea data singura versiune pentru Linux.

<Download> Rodin2009e.zip cu exemple mai multe in arhiva. Versiunea din 8 martie 2009. (2009e) Ultima versiune pentru Windows a vechiului Rodin Nemodularizat.

<Download> Rodinv082bPlus.zip cu exemple cu vectori in arhiva. Versiunea verificata pe 3 martie 2009. (2009a)

<Download> RodinV082d-selsort.zip O versiune care a dat bataie de cap beta testerilor. Le multumim pentru rabdarea de care au dat dovada.

<Download> RodinV082d-selsort.zip Upgradati! Verificati antivirus executabilul din arhiva ! Experimental.

Alte versiuni sunt anuntate in rubrica de stiri Rodin/News.

<Download> RodinV081.zip . Varianta cu exemple in arhiva. Upgrade obligatoriu, deoarece RodinV08 are un defect la instructiunea "daca". Puteti folosi si instructiunea ”text”. Trebuie doar sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”. Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.

<Download> RodinV081.zip . Upgrade obligatoriu, deoarece RodinV08 are un defect la instructiunea "daca". Puteti folosi si instructiunea ”text”. Trebuie doar sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”. Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.


<Download> RodinV08-xmax-exe-surse.zip . Upgrade optional, doar daca vreti sa testati mai repede si instructiunea ”text” si sa inlocuiti ”tasteaza” cu ”citeste”. Are un defect la instructiunea daca. Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.

<Download> RodinV07-Ro-10-09-2008.zip din 10-09-2008. Foloseste „scrie” si „tasteaza”
Nu folositi inca acele stranii bucle ”pentru cu doua contoare”. Upgrade obligatoriu. Nu uitati sa scanati cu un antivirus executabilul din arhiva.

<Download> Rodinv06-Ro.exe.zip din 28 august 2008. Are si operatorul modulo, pe care nu-l inclusesem in versiunea anterioara.
Descarcati si fisierul cu sintaxa de pe pagina: Image:Cuvinte_cheie_si_operatori-Rodin-Ro-V06-28-8-2008.txt

<Download> Rodin-Ro-floppy.zip incluzand RodinV05-Ro din 7 august 2008.

Inapoi la inceputul paginii Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin.Rodin-Banner.gif

Paginile proiectului Rodin sunt in dezvoltare. Vizitati-le saptamanal sau macar lunar pentru a gasi update-urile, noutatile precum si programele si exercitiile noi adaugate.


Inapoi la inceputul paginii Rodin: http://www.haskell.org/haskellwiki/Rodin. (pe care o gasiti imediat folosind un motor de cautare binecunoascut.

FindOnYahoo.jpg